Kampanje i byen hvor 25 menigheter ble brent

 

AV: Daniel Heimstad.

Dato: Oktober, 2023

 

Byen Jarawala i Pakistan fikk hele verdens oppmerksomhet i august, etter at muslimske terrorister hadde ødelagt og brent 25 kirker og hundrevis av kristne hjem. Jarawala og Pakistan i sin helhet, er fortsatt sjokkert og sterkt preget av dette massive angrepet på de kristne.

 

IGM har fått flere rapporter fra våre samarbeidspartnere, som forteller av våre søsken i troen i Pakistan er preget av frykt og skrekk.  

 

Jesus- og bønnefestival

Når IGM-staben hadde møte med pastorparet John og Rachel, som driver tv-kanalen King Television, ble vi overrasket over deres djervhet i denne tiden. King Television har bestemt seg for å arrangere en Jesus- og bønnefestival i nettopp Jarawala. Vi i IGM har nå mulgiheten til å være med på dette.

 

Jeg, Daniel, skal forkynne på denne festivalen den 15. november 2023. Forkynnelsen vil skje via skjerm, så vi benytter oss av Zoom slik at jeg kan preke hjemme fra Norge. 

 

Pakistan – et land på vårt hjerte

IGM har arbeidet i mange år i Pakistan, og dette er en nasjon som ligger på vårt hjerte. Vi opplever det som et privilegie å få delta på denne kampanjen. 

 

Vær gjerne med å be for meg, Daniel, at jeg skal få tale evangeliet med klare ord og livsforvandlende kraft – gjennom og ved Den Hellige Ånds hjelp.